Bıldırcın Kuluçka Makinesi

 Bıldırcın Kuluçka Makinesi

Kuluçka makinesi, en önemli kümes hayvanı ekipmanlarından biridir ve bıldırcın yetiştiriciliği için çok önemlidir.Bu güzel kuşu yetiştirmek için önce yetiştirme ve bakım prensipleri hakkında bilgi edinmeli, ardından bir bıldırcın kuluçka makinesi satın almalısınız. 



Bıldırcın yetiştiriciliğine uygun çeşitli kuluçka makineleri

Bu cihazların pazarını iyi tanıyor olabilirsiniz, ancak her türlü endüstriyel ve ev tipi bıldırcın kuluçka makinesi karşısında seçiminizde şüpheleriniz var ve aklınıza şu sorular geldi: Hangi cihazı almalıyım? Kümes hayvanı çiftliğim için hangisi doğru? Bıldırcın yumurtası için hangisi özeldir ve bıldırcın yumurtası için hangi kapasiteye sahip olmalıdır?

Aşağıda bu cihazların türlerini size tanıtacak ve detaylı bir görünüm sağlayacağız. 

Endüstriyel kuluçka makinesi ve bıldırcın yetiştirme çiftliğinde uygulaması

Büyük ölçekli kuş bakımı ayrıca büyük ekipman ve sermaye gerektirir. Çok sayıda bıldırcın için saklama koşulları sağlamak için ilk ihtiyacınız olan şey o kuşun çok sayıda döllenmiş yumurtasıdır. Bu kadar döllenmiş yumurtayı tavuklara çevirmek için uygun kapasiteye sahip bir cihaz seçmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Bu gibi durumlarda size endüstriyel bir bıldırcın kuluçka makinesi sunuyoruz. 

Ev tipi Kuluçka Makineleri 

Bugün içinde bulundukları duruma göre farklı insanlar üreyen kuşlara yöneltilmekte, bu insanların büyük bir kısmı evlerinde bıldırcın yetiştirmek isteyenlerdir. Bu kümes hayvanı meraklıları grubu, evde bıldırcın kuluçka makinesini kullanarak kendi küçük ve karlı sürülerini oluşturabilirler.

Ev aletlerinin özellikleri arasında mükemmel doğruluk ve yüksek verimlilik, ayrıca çok küçük bir alanda kullanıma uygun boyutlara sahiptirler. Mini Kuluçka Makinası Fiyatları Diğer yüksek kapasiteli makinelerden çok daha azdır. 


Comments

Popular Posts